Tilitoimisto Kokkolassa - sähköistä taloushallintoa 26 vuoden kokemuksella

Tilitoimisto, Kokkola

Kumppani, jolta saat enemmän kuin pakolliset kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut 
Kirjanpitoa ei tarvitse taitaa itse. Taloushallintokaan monine tehtävineen ei miellytä monia, sillä tilinpäätökset, palkanlaskenta ja verotusasiat vaativat harjaantuneisuutta ja monimutkaistenkin asioiden käsittelyä. Mitä jos siis ulkoistaisit nämä pähkinät meille purtaviksi?  

Olemme pitkän linjan tilitoimisto Kokkolassa, jonka käsiin voit huoletta luottaa kaikki kirjanpidon ja taloushallinnon haasteet. Meidät voit ajatella yrityksesi kumppaniksi koko sen elinkaaren ajaksi, jolta saat arvokasta neuvoa ja ohjausta myös silloin, kun et sitä välttämättä osaa kysyä.  

Olemme olleet mukana sujuvoittamassa yrittäjien arkea jo lähes 26 vuoden ajan. Käytössämme ovat nykyaikaiset, laajat sähköiset palvelut ja automatisoidut järjestelmät, mikä tekee kaikesta sujuvampaa ja vähentää paperipinoja pöydällä.  

Säästä aikaa ja euroja 

Kanssamme säästät sitä yrittäjän tärkeintä – eli aikaa. Käyttämällä palvelujamme voit keskittää energian liiketoimintasi muille osa-alueille, me otamme käsiimme sen mikä on meidän ydinosaamistamme. Samalla tulee säästöä kustannuksiin sähköisten käsittelyjärjestelmien ansiosta. Meillä nämä järjestelmät toimivat omilla palvelimillamme, eikä hintavissa pilvipalveluissa.  

Hyvin hoidettu talous tarkoittaa sitä pitkässä juoksussa, että yrityksesi toiminta pääsee edistymään. Autamme siis sinua kehittymään! 


Auktorisoitu tilitoimisto takaa turvallisen ja ajanmukaisen palvelun 

Olemme auktorisoitu tilitoimisto. Tämä tarkoittaa, että kaikki toiminnassamme on tarkastettua niin osaamista, toimintamalleja kuin käyttämiämme järjestelmiä myöten. Vastuuvakuutuksemme ovat kunnossa, lakeja noudatetaan todella tiukasti ja mahdolliset uudet säännökset otetaan huomioon hyvissä ajoin jo ennen säädösten voimaan tulemista. Takaamme myös, että toimimme aina hyvän tilitoimistotavan mukaisesti.  


Mitä kaikkea tarjoamme?  

Palvelut ja työkalut, joilla kirjanpito, taloushallinto sekä yrityksen elinkaaren aikaiset asiat perustamisesta muutosten hetkiin ja päättymiseen hoituvat siten kuin pitääkin. Saat käyttöösi sähköiset työkalut, joilla onnistut hoitamaan helpommin mistä tahansa ja milloin tahansa: 

·        ostolaskujen käsittelyn
·        myyntilaskujen käsittelyn
·        kulujen-ja matkalaskujen käsittelyn
·        työaika-asiat ja palkat
·        raportit ja analyysit. 

Voit sopia kanssamme sellaisen palvelukokonaisuuden kuin haluat. Ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi ja tarpeistasi. 


Tavataan toimistolla! 

Meillä on mukava käydä paitsi hyvän palvelun, myös sijainnin ansiosta. Tilitoimistomme löytyy Kokkolan kauniilta asuntomessualueelta meren ääreltä. Soita meille tai laita sähköpostia tulemaan, niin sovitaan aika, jolloin voisit piipahtaa paikalle. Kerromme myös mielellämme puhelimessa lisää, jos esimerkiksi sähköinen taloushallinto kiinnostaa ja haluaisit kuulla sen hyödyistä tarkemmin.