Sähköiset palvelut

Sähköisten palvelujemme kautta onnistuvat kätevästi mm. ostolaskujen käsittely, työaikakirjaus ja palkkalaskelmat, konekieliset tiliotteet, myyntilaskujen laadinta, sekä kulu- ja matkalaskujen käsittely.

Sähköinen ostolaskujen käsittely

Ostolaskut saapuvat joko verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta suoraan palvelimillemme. Laskujen käsittelyjärjestelmä on alustariippumaton, joten asiakas voi kirjautua palveluumme joko tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Tämän jälkeen asiakas voi tarkistaa laskujen sisällön. Kaikissa laskuissa on valmiina laskujen tiedot, kuten saajan nimi, pankkitili ja eräpäivä. Asiakas hyväksyy laskut maksatukseen, jonka jälkeen ne lähtevät automaattisesti eräsiirtona pankkiin ja maksatukseen.

Asiakas voi tarkastella ja etsiä aineistosta laskuja haluamillaan kriteereillä. Kaikki käsitellyt laskut jäävät palvelun historiakantaan, joten asiakas voi tarkastella myös vanhoja jo hyväksyttyjä ja maksettuja laskuja.

Sähköinen työaika ja palkat

Sähköinen työaikakirjaus mahdollistaa paperittoman palkkahallinnon, sekä palkkatietojen automaattisen käsittelyn.

Työaikakirjaukset ja muut palkkatapahtumat siirtyvät automaattisesti suoraan palkkakirjanpitoon, maksatukseen ja kirjanpitoon.

Palkkalaskelmat voidaan jakaa myös automaattisesti mm. verkkopankkipalkkojen avulla. Tällöin palkansaajat saavat palkkalaskelmat hennkilökohtaiseen verkkopankkiinsa, josta he saavat sähköisen palkkalaskelman omilla verkkopankkitunnuksillaan.

Kirjanpito

Kirjanpidon peruspalveluihin kuuluvat tositteiden järjestäminen, manuaalinen ja automaattinen tallentaminen ja viranomaisilmoitusten laadinta, sekä toimittaminen asiakkaan puolesta. Tallentaminen tapahtuu osittain automaattisesti konekielisen tiliotteen (TITO) avulla. Kaikki asiakasraportointi toimitetaan ja arkistoidaan sähköisesti.

Konekielinen tiliote (TITO) tuo merkittäviä kustannussäästöjä, koska se vähintään puolittaa tiliotteen kirjaamisen käytettävän ajan manuaaliseen käsittelyyn verrattuna. Tilitoimistona haemme asiakkaan konekielisen tiliotteen suoraan pankin järjestelmistä. Tämän jälkeen konekielinen tiliote tiliöidään osittain automaattisesti. Yli 50 % tiliotteesta on itse asiassa kirjattu sillä sekunnilla, kun se avataan järjestelmissämme. Järjestelmä kirjaa automaattisesti vähintään pankkitiliosuuden ja pankin palvelumaksut. Toimialasta riippuen automaattiosuutta voidaan kasvattaa jopa 90 %:iin saakka tiliotetapahtumista.

Palvelukonseptissamme suuri määrä rutiiniliiketapahtumia käsitellään koneellisesti, mutta toimenpiteet rajataan tapahtumiin, jotka voidaan luonteensa puolesta turvallisesti kirjata automaattisesti. Käsittely, hyväksyntä ja tarkistus tapahtuvat aina kirjanpitäjän toimesta. Asiakasta ei myöskään laiteta missään vaiheessa päättämään tapahtumien kohdetilejä. Oli kyse automaattitiliöinnin säännöistä tai peruskirjauksista, päätöksen näistä tekee aina koulutettu ja kokenut tilitoimistokirjanpitäjä. Toki hankintojen tms. käyttötarkoitusta yritystoiminnassa joudutaan aika ajoin tarkistelemaan, mutta kirjauspäätöksen tekee aina ammattilainen.

Edellämainitut järjestelmät ja käytönnöt nopeuttavat merkittävästi kirjanpidon käsittelyä ja tuovat täten säästöä kirjanpitokuluissa.

Sähköinen myyntilaskujen käsittely

Sähköinen myyntilaskujen käsittely mahdollistaa asiakkaalle täysin paperittoman myyntilaskujen käsittelyn.

Myyntilaskujen laadinta ja käsittely ei ole ollut koskaan helpompaa. Asiakas pystyy laatimaan myyntilaskut suoraan järjestelmiimme.

Kun asiakas on laatinut laskut, lähtevät ne automaattisesti joko verkkolaskuina tai tulostuspalvelun kautta kirjeitse vastaanottajille. Asiakas voi myös itse tulostaa laskut tai lähettää ne sähköpostitse eteenpäin.

Myyntilaskut siirtyvät samalla myös kirjanpitoon sähköisinä versioina täysin automaattisesti.

Sähköiset kulu- ja matkalaskut

Sähköinen kulujen ja matkalaskujen käsittely takaa nopean ja vaivattoman matkalakulujen käsittelyn.

Matka- ja kululaskut voidaan toimittaa sähköisesti suoraan järjestelmiimme käsittelyä ja maksamista varten. Tiedot siirtyvät automaattisesti maksatukseen, tai niistä voidaan muodostaa erillinen lasku ostolaskujen käsittelyyn erillistä maksamista varten.

Konsultointi ja analyysit

Raportointi ja analyysit ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa. Yrityksen toimintaa voidaan seurata ja ennakoida mm. graafisilla raportoinneilla.

Reaaliaikanen graafinen raportointi antaa visuaalisen kokonaiskuvan yrityksen taloudellisesta tilasta yhdellä silmäyksellä. 

Historiatietoja hyödyntämällä raportointi ennustaa myös kuluvan tilikauden kehitystä, perustuen mm. edellisen tilikauden lukuihin. Raportointi ottaa huomioon myös kuluvan tilikauden kasvu- ja laskutrendit, sekä edellisen tilikauden kausivaihtelut.

Vahva osaaminen ja nykyaikaiset raportointityökalut mahdollistavat tarkat ennusteet ja kattavan tilannekuvan muodostamisen päätöksenteon tueksi.

Kiinnostuitko?
Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Valitettavasti jokin meni vikaan.