Kirjanpito

Kirjanpidon palvelut

Kirjanpidon peruspalveluihin kuuluvat tositteiden järjestäminen, manuaalinen ja automaattinen tallentaminen ja viranomaisilmoitusten laadinta, sekä toimittaminen asiakkaan puolesta. Tallentaminen tapahtuu osittain automaattisesti konekielisen tiliotteen (TITO) avulla. Kaikki asiakasraportointi toimitetaan ja arkistoidaan sähköisesti.

Palveluiden edut

Konekielinen tiliote (TITO) tuo merkittäviä kustannussäästöjä, koska se vähintään puolittaa tiliotteen kirjaamisen käytettävän ajan manuaaliseen käsittelyyn verrattuna. Tilitoimistona haemme asiakkaan konekielisen tiliotteen suoraan pankin järjestelmistä. Tämän jälkeen konekielinen tiliote tiliöidään osittain automaattisesti. Yli 50 % tiliotteesta on itse asiassa kirjattu sillä sekunnilla, kun se avataan järjestelmissämme. Järjestelmä kirjaa automaattisesti vähintään pankkitiliosuuden ja pankin palvelumaksut. Toimialasta riippuen automaattiosuutta voidaan kasvattaa jopa 90 %:iin saakka tiliotetapahtumista.

Palvelukonseptissamme suuri määrä rutiiniliiketapahtumia käsitellään koneellisesti, mutta toimenpiteet rajataan tapahtumiin, jotka voidaan luonteensa puolesta turvallisesti kirjata automaattisesti. Käsittely, hyväksyntä ja tarkistus tapahtuvat aina kirjanpitäjän toimesta. Asiakasta ei myöskään laiteta missään vaiheessa päättämään tapahtumien kohdetilejä. Oli kyse automaattitiliöinnin säännöistä tai peruskirjauksista, päätöksen näistä tekee aina koulutettu ja kokenut tilitoimistokirjanpitäjä. Toki hankintojen tms. käyttötarkoitusta yritystoiminnassa joudutaan aika ajoin tarkistelemaan, mutta kirjauspäätöksen tekee aina ammattilainen.

Edellämainitut järjestelmät ja käytönnöt nopeuttavat merkittävästi kirjanpidon käsittelyä ja tuovat täten säästöä kirjanpitokuluissa.

Kiinnostuitko?
Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Valitettavasti jokin meni vikaan.