Asiakkaaksi

Oletko perustamassa yritystä vai vaihtamassa tilitoimistoa?

Uuden yrityksen perustaminen

Tilitoimistona olemme mukana aivan yrityksen ensiaskeleista lähtien. Käymme yhdessä läpi liiketoimintasuunnitelmaasi ja autamme tarvittavien asiakirjojen laadinnassa.

Autamme Sinua valitsemaan sopivimman yritysmuodon toimintaasi varten. Pystymme vuosien kokemuksella kertomaan minkälaisesta yritysmuodosta hyödyt toiminnassasi eniten. Nykypäivä myös ulkomaankauppa on monille yrityksille tärkeää. Opastamme mm. kaupan kansainvälisessä arvonlisäverotuksessa. Yhdessä voimme ennalta suunnitella mm. verotukseen, palkkaukseen ja yrityksen kannattavuuteen liittyviä suunnitelmia. Varsinkin osakeyhtiötä perustaessa on ennakoiva verosuunnittelu erittäin tärkeässä asemassa. Nämä suunnitelmat selkeyttävät aloittavan yrittäjän toimintaa.

Mikäli olet hakemassa starttirahaa yritystoiminnallesi kaikki edellemainitut toimenpiteet edesauttavat näiden hakemusten laatimista. Voimme tehdä myös lausunnot yrityksen taloudellisesta edellytyksistä ja tavotteista mahdollisia starttirahahakemuksia varten.

Tilitoimistona palvelemme koko yrityksen elinkaaren ajan. Olemme apunasi perustamis, suunnittelu- ja muutostilanteissa.

Konsultointi

Muutokset ja kiperät kysymykset kuuluvat yritystoimintaan. Yritystä koskevat säädökset ja verotusasiat voivat muuttua toiminnan aikana. Haluamme, että pystyt keskittymään omaan yritystoimintaasi täysillä ja saamaan meiltä Sinua koskettavan informaation.

Paperityöt

Perustaminen, kannattavuuslaskennat ja rahoitushakemukset vaativat tarkkaa paperityötä. Vuosien kokemuksemme auttaa Sinua pääsemään näiden ylitse ja aloittamaan yritystoiminnan mahdollisimman helposti.

Ylläpito

Kirjanpito, palkanlaskenta, analyysit ovat osa yritystoimintaa. Hoidamme suurimman osan yrityksesi paperitöistä ja annamme siihen opastusta useiden vuosien kokemuksella.

Kysy tarjous

Tilitoimiston vaihtaminen

Tilitoimistoa voit vaihtaa milloin tahansa. Tilitoimiston vaihtamiseen toki vaikuttavat mahdolliset määräaikaisuudet.

Voit valtuuttaa meidät tekemään tilitoimiston vaihdon puolestasi. Valtuutuksen alaisena noudamme kaikki tarvittavat aineistot aikaisemmasta tilitoimistostasi.

Tilitoimiston vaihtaminen on siis helpompaa kuin uskotkaan, koska voit jättää siirron kokonaan meidän tehtäväksi. Mikäli Sinulla on kysyttävää tilitoimiston vaihtamisesta, ota epäilemättä yhteyttä ja kerromme Sinulle lisää.